lördag 1 november 2008

Ingen billig skit på R.E.A

Igår var jag, Molle och hans flickvän Sofia på Hamburger Börs och kollade på R.E.A- Greatest hits.
Kvällen började vi hemma hos Molle och Sofia där dom bjöd på mat och lite Sing -star.
Sing-star är ett playstationspel där man får prova på sin sångförmåga genom att sjunga karaoke i mikrofon, varpå en slags mätare visar om du sjunger rent eller falskt, och avslutas med en sammanlagd poängsumma på hela låten. Molle var väldigt snabb med att vilja utmana mig, och valde självklart ut de låtar han kunde bäst. Det ska även påpekas att detta inte är särskilt enkelt för en som är van att sjunga, eftersom du inte får ha något som helst vibrato utan måste sjunga monotont(och tråkigt). Molle vann 3 gånger och jag 1…

Molle är förresten arbetssökande och tillbringar största delen av dagen hemma i soffan.
På Hamburger Börs hade vi ståplatser, men fick ändå jättebra platser vid sidan av scenen, och stolar att sitta på av en snäll servitris.
Showen var riktigt rolig och bjöd på många goa skratt, bla av Sussie Erikssons imitation av en förvirrad Anna Book som sjöng ”ABC” och istället började bokstavera ord som K-U-K,
Andreas Nilsson sjöng Tommy Nilssons ”En dag” med en hårfön. Rakel Molin som en överkåt Kim Andersson och Anders Lundin som K-G Bergström i Spindelmannendräkt.

Det är sån jäkla skillnad på att se såna här shower live, och man hade säkert inte skrattat åt hälften om man hade sett det på tv.
Lustigt nog satt vi precis vid scenen där artisterna kom ut efter showen, och kan man tänka sig! Andreas hade kameran med sig… Kvällen tror jag vi avslutade på Berns salonger, men ring och kolla med Molle för säkerhets skull.

1 kommentar:

Oskar sa...

Skön blog "lillebror" =) Hoppas allt e bra med dig! Vore kul att se dig på jobet någon gång.

kram på dig