söndag 28 juni 2009

En kryssning kvar...

Tiden flyger iväg här på båten, men nu börjar man känna sig lite trött i kroppen. Det känns att man jobbat nio dagar i rad och utan att kliva av båten en enda gång, förutom i Riga.

Igår blev jag väckt av Kryssningschefen som berättade att lektjejerna Sussie och Erika hade blivit kvar i Mariehamn. Dem hade gått av båten på morgonen och missat att det var nya avgångstider, så då fick jag hoppa in som lekfarbror och ha teckningstävling med barnen. Jag funderade länge på teman, bl a tyska porrskådisar, andra världskriget och hasch-illusioner, men bestämde mig tillslut för "fantasi slott".
Sussie och Erika kommer att få höra det här så länge jag finns kvar på båten. Ett smakprov på ett av mina utrop:
-... och klockan halv åtta är det minidisco tillsammans med lektjejerna inne i Club 7, och Erika och Sussie kommer att finnas på plats redan 2 minuter innan dem drar igång...

Igår hade jag soft music evening igen och det är skitkul. Nu har vi kopplat in så jag spelar bakgrunderna direkt från min dator som jag sköter själv på scenen, och igår satt jag i över en timme eftersom folk kom fram och önskade massa låtar. Jag har som standard att alltid avsluta med Elvis American triology.

Nu ska jag räkna pengar med casinot, Casssingh!!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas du har detta när vi åker ;)

Stina sa...

Härligt! :D Gud om man fick ha ditt jobb. Alltid nått på gång! Elvis som finish låter toppen! Vi får hoppas du har det när vi åker i slutet av juli ^^ Pöss!