onsdag 16 september 2009

Bra hårspray!

Nyligen hemkommen efter att ha varit på genrepet till musikalen Hairspray. Snälla Sara hade fixat till sig två gratisbiljetter och bjöd med mig...

Vi var båda väldigt trötta eftersom vi hade repat hela dagen, men fick oss en rejäl energikick när ridån gick upp. Tillsamans med bl a Mark Levengood, Malou von Sivers och Vicky van der Lancken utgjorde vi ett fullsatt China.
Det var en riktigt bra musikal och man satt med ett leende på läpparna i närmare tre timmar, och inte minst när en två meter lång Rolf Lassgård utklädd till kvinna entrade scenen. Tillsammans med bl a Morgan Alling, Helena Bergström och Gladys del Pilar var det en mycket bra ensemble där alla kommer att växa i sina roller. Även dansarna och framför allt huvudrollsinnehavaren, Jessica Heribertsson ska ha ett extra plus.

Efter musikalen gick vi bort till Wallmans teatergatan och tog en öl med vår gamle vän och kollega Gunnar, som numera jobbar som platschef för Wallmans Oslo.

Det är viktigt att få inspiration när man är mitt inne i en rep-period där huvudet fylls med nya danssteg och nya stämmor för varje dag... och det har jag fått idag!

Inga kommentarer: