torsdag 29 januari 2009

Hästgnägg och humlor i januari?

Nu har det varit dubelkryssning med Lasse Stefanz igen, så det har luktat hästskit på båten i tre dagar. Cowboyhattar och skinnvästar så långt ögat har nått. Jag och Per hade en liten tävling igår på kvällsshowen som innebar hur många gånger man lyckades lägga in lite diskreta hästgnägg mellan låtarna… kul som fan!

En av våra favoritvakter, Henke, hade sin sista arbetsdag på båten idag, så vi hade förberett en liten avslutnings överraskning. Han skulle nämligen själv få vara med i sitt favoritnummer, nämligen humlenumret i dagsshowen. Han gick in stenhårt för uppgiften och det kändes som om all personal på hela båten infann sig i showlokalen för att få se på spektaklet. Det blev jätteuppskattat även om kanske inte alla Lasse Stefanz fans förstod vad som pågick.

Zum zum zum lilla sommarbi...

Hoppas du får det bra på ditt nya jobb nu Henke och tack för tiden på färjan.

Jag vill avsluta detta inlägg med att berätta att ett av fansen till det berömda dansbandet ställde sig och pissade precis bredvid vakterna i tullen när jag gick av idag. Tycker det säger allt…

1 kommentar:

Oskar sa...

HAHAHA!!! Det är så att man saknar Cinderella lite... Antingen älskar men det eller så hatar man det är det många som säger om att jobba på båt, men du tycks, precis osm jag gjorde, gilla det!! Kul!!

Kram på dig!