fredag 2 oktober 2009

Det gick la bra det där! eller vad säger du Jörgen?

Nu kan man pusta ut… Premiären är avklarad!

Det känns kul att vara tillbaka på Pite Havsbad och träffa ledningen och all personal igen. Alla här är supertrevliga och exalterade över att få ha Wallmans Salonger här i tre månader.
På premiären igår var det ungefär 200 gäster, och de flesta mycket viktiga inbjudna kunder. Det var en härlig och glad publik som tågade in i lokalen när vi slog upp portarna vid sjutiden.

Hela ensemblen står och välkomnar och delar ut fina pärlhalsband i alla kulörer. Detta var jätteuppskattat och till och med de norrländska skogshuggarna drog lite generat på smilbanden när vi hängde på dem halsbanden.
Det märktes att jag hade saknat den intima publikkontakten och det var kul att än en gång få pröva på sina serveringkunskaper. Vi har inga egna kassor, men hjälper till med att beställa dryck och duka av etc.
Kvällens Firardags görs efter Berts schlagermedley och sker i karaktärer. Min karaktär som den okände brodern Jörgen Herrey blev verkligen uppskattad. Det kan vara lite svårt att veta i vilken ”division” Jörgen spelar eftersom han verkar tycka det är lite mysigt med både tjejer och killar… Jörgen följs även av ett live-kamera team som består av bl a Lena Ph, Carola, Pernilla Wahlgren och de övriga Herreys.
Allt visas på storbild när han tar sig fram mellan borden och intervjuar jubilarerna. Det kan vara värt en omväg till Piteå för att se detta spektakel.
Vår final God gave rock n roll sitter som en käftsmäll rakt i fejjan!

Produktionsledningen var även på plats och var jättenöjda med vårt framträdande, och efteråt blev de den sedvänliga skumpan som kom fram.
Nu kör vi vidare, show ikväll igen!

Minette Bengtsson (koreograf, regissör), Magnus Svensson(projektledare) och lilla Anna

Nedre bild: Claes, Jag, och vår Pianist Måns ( kortet kan vara taget på Grabbarna grus på Cypern 98)

Inga kommentarer: